Poblíž Orlové vyhasl další mladý život.

Posádky zdravotnické záchranné služby zasahovaly v úterý 2. srpna u vážné nehody na Karvinsku. Krajské operační středisko ZZS převzalo po patnácté hodině informaci o havárii osobního vozidla poblíž Orlové. Automobil měl sjet mimo silnici a převrátit se na střechu. Na pomoc vyjela posádka rychlé lékařské pomoci ze stanoviště v Orlové a vzlétl vrtulník letecké záchranné služby Ostrava.

O dopravní nehodě jsme vás včera odpoledne již informovali krátkým upozorněním.


Ve vraku havarovaného vozidla zůstala zaklíněna osoba, jejíž totožnost záchranáři neznají. Utrpěla poranění neslučitelná se životem a zasahující lékaři konstatovali smrt.

DN_orl01Týmy ZZS ošetřily osmnáctiletého mladíka, a to s podezřením na otřes mozku a zraněním horní končetiny. Byl však při vědomí a se záchranáři komunikoval. Pacient byl po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče transportován na urgentní příjem havířovské nemocnice.

18letý řidič černého Renaultu Mégane nezvládl rychlou jízdu levotočivou zatáčkou a ve smyku vyletěl přes protisměrné jízdní pruhy ze silnice a narazil do sloupu, který zlomil.Jeho 17letý spolujezdec na místě nehody zemřel. 

Policisté v souvislosti s touto nehodou vyzývají řidičku červené Škody Fabie, která místem projížděla a mohla by poskytnout svědectví. 

Informace portálu eOrlová poskytl ZZS MSK a Policie ČR

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..