Orlovský lesopark ožívá

Není to tak dávno, co se v orlovském lesoparku dokončila jeho revitalizace a už se může lesopark pochlubit další novinkou.

Navštívili jej dinosauři. Za své útočiště si zvolili nedaleký rybník, kde se tato prehistorická zvířata usadila.

Nemusíte se však bát – orlovany mají rádi a proto nehrozí, že by některého z nich slupli jako malinu.

Zato vy si můžete slupnout nějakou tu dobrotu v místní restauraci Orlovská koliba, která sem tato milá zvířátka přivedla. A pokud budou vaše děti k místním dinosaurům hodné, mohou se na jejich hřbetu i hezky povozit. Dinosauři však nejsou vše, co pro místní orlovany provozní Lukáš připravil.

Kdo by se však dinosaurů přece jen bál, může usednout do virtuálního „vejce“, a ponořit se do prostředí virtuální reality. Díky speciálním brýlím a efektům, které speciálně navržené křeslo vydává se tak vaše dítě dostane do báječného světa plného zážitků. I nadšenci filmů si přijdou na své, k dispozici je zde i 5D kino.

Zábavu a poznání v jednom doplňuje nabídka dobrého jídla a hudebních večerů, které Orlovská koliba pořádá. Za zmínku stojí i příjemný personál. „A to není vše, aktuálně probíhá v restauraci rekonstrukce, která přinese s sebou i další novinky. Pro děti tady připravujeme opravdu něco nevídaného, takže se mají opravdu na co těšit“ uzavírá pozvánku na návštěvu orlovského Dino-lesoparku, Lukáš.

Určitě přijďte vyzkoušet a pobavit se s celou rodinou. Na Vaši návštěvu se těší kolektiv restaurace Orlovská Koliba.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..