ZUŠ J. R. Míši v Orlové – Porubě hledá nového provozovatele školního bufetu

Vážení čtenáři,

vzhledem k ukončení činnosti stávajícího provozovatele školního bufetu, který byl v prostorách Základní umělecké školy J. R. Míši v Orlové – Porubě, zveřejňujeme na žádost paní ředitelky, Blanky Zátopkové následující poptávku po novém provozovateli.

Pokud máte jakékoliv dotazy či podněty týkající se situace kolem školního bufetu, rádi je uvítáme v komentářích popř je vám k dispozici i email: redakce@eorlova.cz

Zájemci o provozování školního bufetu si mohou podmínky stáhnout zde.

 

4 komentáře

Přeskočit k formuláři pro komentář

    • Jiří Jíra on 14.11.2015 at 09:18
    • Reakce

    Prosím, jaké jsou důvody ukončení činnosti současného provozovatele bufetu? Jedná se snad skutečně o nepřiměřené navýšení nájemného současné provozovatelce ze strany ZUŠ? Je pravdou, že kroky vedení ZUŠ jsou rodiči a dětmi vnímány, jako účelová destrukce zázemí školy, aby se pobyt ve škole rodičům a dětem maximálně znepříjemnil za účelem menšího odporu rodičů ke stěhování do prostor Obchodní akademie v Orlové? To se zřizovatel školy nestydí za kroky vedení školy v dopadu na rodiče a děti? Co na tento stav říká vedení města? Mám takový dojem, že tam snad poslali k udržielnosti i nějaké finance. A výsledkem je další destrukce zázemí školy? Děkuji.

    • Karolína on 15.11.2015 at 11:33
    • Reakce

    Jako může mi někdo vysvětlit, proč se hledá nový provozovatel?? Nevynášelo mu to? Vsadím se, že je bota někde jinde.

    • Pepa on 15.11.2015 at 11:56
    • Reakce

    Taky mne zajímá proč?

    • Marie S. on 19.11.2015 at 18:17
    • Reakce

    Dobrý den,slysela jsem,ze ji škola zvedla najem.Pekne svinstvo vám povim,nekdo se snaží dětem poskytovat v takem málem kamrliku svačinky ať to nemusí sebou tahat z domu a oni ji zvednou nájem.Fakt už nechápu tu Orlovou!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..