Pošta Orlová – 4 bude platební karty přijímat už od prosince letošního roku.

Vážení čtenáři,

platebni_terminal_postajak jistě víte, Česká pošta, s. p. udělala velký krok dopředu a začala vybavovat své pobočky platebními terminály, aby mohli její zákazníci platit kartou své banky, za služby, které Česká pošta nabízí.

Vybavování poboček České pošty napříč celou Českou republikou probíhá v několika vlnách, na webových stránkách České pošty je možno nalézt provizorní tabulku, která zobrazuje pobočky, které jsou již platebním terminálem vybavené. Aktualizace této tabulky je jednou týdně.

Redakce se ptala tiskového mluvčího České pošty, pana inženýra Matyáše Vitíka na naše pobočky v Orlové a také na to, kdy bude možno platit kartou také u řidiče, který zákazníkovi např. přiveze balík na dobírku.

Na pobočce České pošty v Orlové – Lutyni bude možné platit už v průběhu měsíce prosince tohoto roku. Ostatní pobočky v Orlové se dostanou na řadu až začátkem příštího roku.

Co se týče placení kartou u řidiče, který vám např. přiveze balík zaslaný na dobírku, tak zde si ještě nějaký čas počkáme. „Jesná se o jeden z dalších projektů, který také plánujeme, ale v současné době nelze říct konkrétní datum realizace.“ uvedl pro portál eOrlová Matyáš Vitík z České pošty, s. p.

 

DROZDÍK Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..