Registrace do 6. ročníku akce Ukliďme Česko – Ukliďme Orlovou

Příjemný den přátelé,

ani letošní rok nebude výjimkou a již tradičně se zapojíme do celorepublikové akce Ukliďme Česko. Hned v úvodu bych chtěl poděkovat všem dosavadním dobrovolníkům i partnerům, bez kterých by tato akce neměla  takové výsledky jaké má. Teď už ale k letošní pozvánce.

I letos je zapotřebí se k akci zaregistrovat. Níže přikládáme návod na registraci dobrovolníka. Jste-li organizace či místní klub, registrujte se pod svým názvem a doplňte pouze počet vlastních dobrovolníků. Návod přikládám níže.

Registrace je důležitá hlavně z organizačních důvodů, abychom mohli včas zajistit potřebný počet pomůcek. Určitě s ní neotálejte. Než akce vypukne, budeme posílat organizační pokyny a další informace např. o soutěžích o hodnotné ceny a další. Takže sledujte náš web i facebook a dozvíte se vždy čerstvé a aktuální informace.

  1. Registrační formulář naleznete na následujícím odkazu:
    http://www.uklidmecesko.cz/event/20011
  2. Zvolte v zeleném horním menu „REGISTRUJTE JAKO NOVÝ DOBROVOLNÍK“

3. Vyplníte údaje o své osobě a dáte „Registrovat dobrovolníka“  Pak již jen čekáte na email, k dokončení registrace. Jste-li kolektiv nebo pár, napište název organizace popř. jedno jméno a po přihlášení přes odkaz, který Vám příjde emailem doplníte jen počet vlastních dobrovolníků.

4. Klikněte na odkaz v emailu a přihlaste se. Po přihlášení můžete své údaje doplnit, např. počet dalších lidí, přátel, kteří s Vámi přijdou a nemohou se zaregistrovat, protože třeba nemají počítač.

5. Editace profilu – pokud se nějaké údaje změní, nebo budete chtít upravit.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte a pište na adresu: drozdik@eorlova.cz . Informace o předchozích ročnících naleznete zde:

DROZDÍK Petr
organizátor

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..